Miért vagyok itt?!

Kedves Olvasó,

Örülök, hogy itt vagy. Szeretnék bemutatkozni neked. Gabriellenek hívnak, 29 éves vagyok, feleség és édes anya. Régi vágyam volt egy saját oldal indítása és most a 29. szülinapomon elhatároztam, hogy neki vágok.

Miről olvashatsz? Leginkább az életmódváltással kapcsolatos ötleteimet, tapasztalataimat szeretném veled megosztani. Ezzel kapcsolatosan lesz majd szó étkezésről, egészség- és környezet tudatosságról, időbeosztásról, gyereknevelésről, lelki tényezőkről, sportról és minden ehhez kapcsolatos témáról, ami segíthet neked/nekünk a váltásnál. Fontos megjegyeznem, hogy még jómagam is a változtatások elején vagyok, ezért ez a blog nekem is egy kapaszkodó abban, hogy rendszerezni tudjam, az ezzel a témával kapcsolatos teendőimet, gondolataimat.

A következő idézetet a napokban egy kedves ismerősöm osztotta meg az egyik közösségi médiafelületen és annyira megtetszett, hogy szeretném veled is megosztani.

Mindannyiunknak két élete van.                                                                                                  A második akkor kezdődik, amikor rájövünk, hogy csak egy van!

Ezzel a pár gondolattal szeretnék most tőled búcsúzni. Remélem neked is annyira tetszett mint nekem, amikor először olvastam. Hamarosan újra találkozunk.

Gabrielle

sunrise
forrás: pinterest

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s